If I don't write to empty my mind, I go mad.God morgen kjære dere. Det var en lang natt igjen, men rart nok så klarte jeg å sovne før fem. I dag våknet jeg av at det ringte på døren. Det var en mann som var fra hafslund som skulle sjekke noe strømgreier. Hater når ukjente folk kommer i huset, for vanligvis pleier jeg alltid å komme rett ut av dusjen med håndklet rundt meg og møte rett på dem. Forsiktig sier jeg hei før jeg løper så fort jeg kan inn til rommet mitt. Heldigvis skjedde ikke det i dag, det er det kleineste.. 

Nå drikker jeg kaffe og tenker om jeg har husket alt jeg må huske. Dagbok og engangskamera er vel egentlig det viktigeste. Og de ekle ingefærpastillene mine da, såklart. Og lommeboka.. fuck, mest sannsynlig blir det vel til at jeg glemmer alt det. 

Mamma stresser som alltid, men for første gang klarer jeg å holde meg rolig. Grunnen til det er nok det faktum at jeg er trøtt som faen, men det er jeg vant til. Nei, man blir aldri vant til å være trøtt. For det er noe dritt. :) 

/nadja. 

 

2 kommentarer

kinelinneal

02.04.2012 kl.12:07

fine bilder!

aeternum

02.04.2012 kl.12:41

dfksdjgkdsagdg gsdof fint! :O

Skriv en ny kommentar

Nadja Marie

Nadja Marie

19, Asker

Har egentlig ikke peiling på hva slags blogg dette er, men jeg heter Nadja.

Kategorier

Arkiv

hits