don't make the same mistake twice.

Fikk dratt ut i kveld også, men ble hentet halv elleve så er vel ikke så mye å si om den kvelden. Kan vel si at jeg gjorde litt andre ting enn jeg pleier å gjøre når jeg ute, jeg gikk for eksempel på en tur med en hund. Hvor random er ikke det? Haha.. Nå ser jeg på Senkveld, av alle verdens ting, med mamma og pappa og spiller tetris. For en fredagskveld, haha! 

I helgen blir det nok mye pugging til nynorsk tentamen som er på mandag. Blir helt stressa ettersom jeg må øve meg både på å skrive saktekst og å skrive nynorsk, og jeg kan ikke si jeg er superflink til noen av tingene. Enda verre er vel det faktum at dette teller så mye på årskarakteren i nynorsk, så fuck det. 

Sant jeg har verdens mest fantastiske hund forresten? Hinter til bildet, hun er så sinnsykt vakker at jeg blir helt gal i meg. Det triste er at hun er så care mot meg for tiden... skjønner ikke hvorfor. Gleder meg til den dagen jeg faktisk skjønner med på henne. Hun er rar. Jeg er flink til å skrive om random ting forresten, men nå skal jeg ikke plage dere lenger. God natt kjære dere ♥

/nadja. 

Én kommentar

fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

Nadja Marie

Nadja Marie

19, Asker

Har egentlig ikke peiling på hva slags blogg dette er, men jeg heter Nadja.

Kategorier

Arkiv

hits