i wont leave aliveDe siste ukene har det vært så sinnsykt mye prøver, trening og soving at jeg ikke har fått tid til noenting. Den eneste tiden jeg har til å gjøre noe, eller tiden jeg gidder å gjøre noe er helgen og den blir som regel stappfull med planer. Men nå, en fredagskveld har jeg ingenting å gjøre og da blir det musikk og tumblr hele dagen lang. Og soving da, såklart. Med hunden min. 

Forrige uke en gang så farget jeg håret brunt. Vet egentlig ikke helt om jeg er fornøyd eller ikke, er vel midt på treet liksom. Det er sånn når jeg har blondt hår vil jeg ha brunt, og når jeg har brunt vil jeg ha blondt. Så det er en slags ond sirkel hele tiden, dritirriterende. Men det var faktisk fint med en forandring igjen nå! Begynte å bli en stund siden sist. 

Har vel egentlig ikke så mye mer å si, bortsett fra at jeg faktisk skal prøve å bli bedre til å oppdatere. For jeg synes faktisk det er helt OK å skrive ned noe så tilfeldig som jeg gjør nå, og jeg bruker som regel ikke tiden min på mye annet enn å redigere bilder så jeg burde vel kanskje bare legge ut det jeg redigerer..? Hm. Vi snakkes en eller annen dag, vet ikke når - men en dag. ♥

nadja 

 

2 kommentarer

Linda

18.11.2011 kl.23:10

herlige bilder!:D

Celina Simonsen

19.11.2011 kl.01:22

kjeeempe fina bilder. :-)

Skriv en ny kommentar

Nadja Marie

Nadja Marie

19, Asker

Har egentlig ikke peiling på hva slags blogg dette er, men jeg heter Nadja.

Kategorier

Arkiv

hits