opplevde nettopp noe random

Okei, jeg må bare fortelle dette før jeg tror det var en drøm eller noe. Nå nettopp gikk jeg for å legge meg, så ble jeg irritert av en pipelyd som jeg trodde var en fugl. Syntes det var litt rart, ettersom fugler pleier å pipe om morningene men jeg tenkte ikke noe mer over det. Men pipelyden bare fortsatte og fortsatte, så troddde jeg at det kanskje kunne være noe annet enn en fugl. Så tenkte jeg at det kunne være en katt som skulle føde og hadde vondt eller noe, så jeg gikk ut og skulle se hva det var. Først så jeg bare noe som bevegde seg, men så så jeg at det var en liten bambiunge som sto og pep og ikke kom seg ut av hagen! Vi har gjerdet inn bakhagen for at hunden ikke skal stikke av, men da klarte ikke den stakkars bebien å komme seg ut! Så den pep, og pep, og pep. Visste ikke at de kunne lage lyder en gang! Den var kjempeliten, kanskje opp til magen på meg tror jeg den hadde vært! Den var dødssøt.

Trodde jeg hallusinerte, så jeg løp ned til pappa og sa ifra, så gikk jeg ut for å sjekke om den fortsatt var der. Den var ikke det, den løp bort da jeg åpnet døren på verandaen for å ta bilde på starten, noe jeg skjønte, men måtte sjekke om den hadde skadet seg eller noe. Herregud, dette var en helt rar slutt på dagen! Men hællandussen, den var dødssøt!
Dette er et gammelt bilde som jeg redigerte uklart av en eller anne grunn, men ja! Denne lille bambien hadde vi besøk av tidligere i år. Det er så koselig å ha sånne besøk! Man blir liksom, så glad, for dyrene er så sinnsykt søte. Kunne ønske jeg også var en søt skapning, hihi.

Én kommentar

28.10.2011 kl.12:45

:-)

Skriv en ny kommentar

Nadja Marie

Nadja Marie

19, Asker

Har egentlig ikke peiling på hva slags blogg dette er, men jeg heter Nadja.

Kategorier

Arkiv

hits