happy happy happy

I dag har vært en skikkelig glad dag. Den startet med at vi hadde jentedag på skolen, guttene var i sentrum og hadde et eget opplegg der; noe som var utrolig deilig! Haha, hadde ikke gjort noe med litt fler dager som denne. Vi har fått masse kaker og! Ja, mat gjør meg så sykt glad. Anyways, etter skolen så dro Charlotte og meg til et museum og tok bilder der - dere får se fler av de bildene senere! Og så dro vi hjem til meg og chilla der!

Så har jeg også en veldig sinnsyk nyhet å meddele. Jeg har nå, offisielt meldt meg inn i Elixia. Nadja, jeg, skal begynne å trene for første gang! Skal seriøst bli helt bola, haha, det hadde tatt seg ut.. men ja, anyways, burde vel sove for jeg er jo egentlig syk.. skal egentlig til legen i morgen tidlig, men er ikke sikker på om jeg tør enda. Er dødsredd for blodprøver og leger og legelukten og alt som har med leger å gjøre egentlig! Ikke gøy. 

Men jeg får vel ta natten nå da, skal jo tross alt opp om noen få timer. Er så lei av å få lite søvn de dagene jeg skal på skolen! Pluss at jeg er sulten nå. Herlig, haha.. Good night cuties ♥

 

2 kommentarer

cchocolate

27.10.2011 kl.22:57

fine bilder!

God bedring, ha en fin kveld :)

E

28.10.2011 kl.00:20

Liker når du er glad<3

Skriv en ny kommentar

Nadja Marie

Nadja Marie

19, Asker

Har egentlig ikke peiling på hva slags blogg dette er, men jeg heter Nadja.

Kategorier

Arkiv

hits