instead ofIstedenfor å si, hver eneste gang da jeg blogger - at jeg skal bli flinkere til i bloggen, så skal jeg begynne å være realistisk. Det kommer nok aldri til å bli sånn at jeg orker å ta bilder av meg selv, av ting, og så bruke en stund på å redigere bildene for å se legge ut bildene og skrive en liten meningsløs tekst som denne. Det er gøy, men bare å ta bilder av seg selv er slitsomt nok. Jeg har bestemt meg for å heller blogge de gangene jeg vil, og ikke føle meg presset til det - da blir det så mye lettere! Ikke at jeg føler meg presset nå, med tanke på at jeg ikke har blogget noe de siste månedene. Men, u know what I mean.Det har faktisk ikke gått en hel dag uten at jeg har tenkt, "Nei vettu hva, nå må jeg sette ræva i gir og blogge" - men har aldri gjort det. Sorry about that!

Anyways, nå kommer høsten og sommeren forsvinner. Det er så trist, for etter høsten kommer kulden. Kulden. Kulden. Kulden. Vinteren er egentlig i helhet utrolig vakker og fin. Sene kvelder med te og kakao, stirre ut av vinduet. Føle varmen inne. Men tiden man faktisk er ute, er jo ille! Brr. Fryser hele tiden om vinteren jeg, haha!

Anyways, skal ha orientering på skolen i morgen. Får sove helt til åtte, da! Positivt, haha. Tiende klasse er stress, hater det. Vil bare gå barneskolen om igjen. :( Well, wow. Good night. ♥

2 kommentarer

en emosjonell emo

28.09.2011 kl.23:53

keep calm, and say wow a lot!

guess who this is
utrolig fin blogg! :-D

Skriv en ny kommentar

Nadja Marie

Nadja Marie

19, Asker

Har egentlig ikke peiling på hva slags blogg dette er, men jeg heter Nadja.

Kategorier

Arkiv

hits