dum hundHvordan skal jeg starte dette innlegget? Jo, jeg vet. Jeg har en veldig dum hund! Uffameien, blir helt deppa jeg. Anyways, mamma og Jippi dro til Sverige forrige uke. Og på fredagen gjorde jenta mi noe utrolig dustete! .. Hva skal man si? Hunder og katter er vel egentlig ikke ment til å se hverandre.. haha. 

Fredagen begynte med at jeg fikk en telefon av mamma, hun sa et eller annen med at Jippi smyr og jeg skjønte ikke hva hun mente med det. Mamma fortsatte å si det samme ordet, til et lys plutselig gikk opp for meg.. hun sa ikke smyr, men syr! De var på "djursjukhuset" og ventet på at de skulle bli ferdig med jenta mi, som måtte sy tjue sting. Langt, ja noe sinnsykt også!

Det hele hadde begynt med at Jippi hadde sett en katt, og hun er jo hund og da setter jo det litt fart på ræva for å si det sånn. Hun tok løpe fart, og løp som bare fa*n mot katten.. and here's the problem, hun hadde et tau og halsbånd på seg - men halsbåndet røk(sånn kjettinggreie, sykt!), men tauet hun var bundet fast i var under beinet før hun rev opp halsbåndet det og "brent opp", eller skrapet opp under beinet hennes, så et lite flak av skinnet/pelsen hennes hang ut. Så måtte hun sy og for at hun ikke skal slikke på såret så må hun gå med den irriterende hatten! Hun er kjempesøt da. :') Elsker den dumme jenta mi! Glad for at det ikke ble verre enn at hun måtte sy.. noen ganger er lykken virkelig på ens side, for dette kunne endt mye verre..! Tenk om hun ikke hadde revet opp båndet? Uæ, blir kvalm bare av tanken... Glad for at det ikke skjedde!! 

Sant det er synd på lille jenta mi? Tihi, vi snakkes ♥ 

Én kommentar

Frida

15.08.2011 kl.19:36

Aw, stakar. Søt hun er! :3

Skriv en ny kommentar

Nadja Marie

Nadja Marie

19, Asker

Har egentlig ikke peiling på hva slags blogg dette er, men jeg heter Nadja.

Kategorier

Arkiv

hits