du vet..

Du vet du er lykkelig når du smiler uten grunn. Jeg elsker Hellas - og nå har jeg funnet meg et redigeringsprogram på MAC'en også, så endelig kan jeg blogge uten problemer. Vet jeg har sagt det lenge nå, men nå er jeg i blogg-humør til tusen. Når jeg kommer hjem, så skal jeg få fikset designet og alt ordentlig!

Anyways, i dag har vært den varmeste dagen av alle dagene i Hellas så vi bestemte oss for å ikke gjøre noe - og det resulterte med at jeg var en del inne pga varmen. Men i morgen skal vi på stranden igjen! Uff, vil ikke dra her i fra.. har forelsket meg helt i Corfu. Det er helt fantastisk her! Ihvertfall om du har leid en bil og kjører rundt, da ser man hvor fint det er her sånn.. mange steder. I går så endte vi opp på et fjell - sånn nesten på toppen av et fjell, fordi vi kjørte feil til en strand! Det var morsomt.. men jævlig skummelt og, for det var skikkelig bratte veier der. Men fint var det! Og morsomt i samme slengen, på en eller annen måte.

Sommer, sol, sole seg, være i Hellas + Kings Of Leon, Death Cab for Cutie, The killers og The Wombats? Elsker det. ♥ Kunne ønske det kunne være sånn her for alltid!!  Hva elsker du mest med sommeren?  


 
Én kommentar

Else Marit

28.07.2011 kl.23:40

Heldig du! Høres så koselig ut!

Utrolig fin blogg forresten (:

Skriv en ny kommentar

Nadja Marie

Nadja Marie

19, Asker

Har egentlig ikke peiling på hva slags blogg dette er, men jeg heter Nadja.

Kategorier

Arkiv

hits