I don't want to feel ugly anymore..Jeg er så lei av å våkne, se meg selv i speilet og nesten få sjokk over hva jeg ser. Jeg savner å være liten. Å kunne stå opp, ta på noen helt tilfeldige klær, kanskje børste håret og så storme ut av huset. Uansett hvordan man ser ut. Jeg savner å kunne tenke, bare en gang, "Nå så jeg faktisk helt grei ut." Men den tanken har jeg ikke tenkt på en lang stund.. for det er ingenting som ser greit ut. Jeg savner å ikke tenke så mye på hva andre tenker om meg. Jeg vil bare kunne blåse i hva andre tenker om meg - andres mening har ingenting å si... Jeg savner også å ikke tenke for mye på hvordan jeg vil se ut. For jeg kommer aldri til å få se sånn ut.. Men mest av alt, så savner jeg å ha god selvtillit. Jeg savner det så inderlig mye.. 

3 kommentarer

embla

26.04.2011 kl.15:19

du er vakker jenta mi

Holmeslets make-up blogg.

26.04.2011 kl.21:02

Uffda.. jeg skjønner litt hva du snakker om.. på en måte. Det er ikke noen god følelse.. Stå på, prøv å holde humøret oppe uansett. :)

Kanskje en dag ser du deg i speilet og tenker akkurat det du savner å tenke! da blir du overrasket kan jeg tenke meg. :)

Fredrikke

26.04.2011 kl.21:21

Nadja, du er nydelig! <3

Jeg har det akuratt det samme. Har serriøst null selvtillit.

Skriv en ny kommentar

Nadja Marie

Nadja Marie

19, Asker

Har egentlig ikke peiling på hva slags blogg dette er, men jeg heter Nadja.

Kategorier

Arkiv

hits